DE SCHOOLFOTO PAKKETTEN

Wil je als school liever niet via de digitale weg werken, dan kun je bij ons op de vertrouwde manier een pakket afnemen.

De kosten zijn € 10,50 per pakket, dat bestaat uit 4 fotovellen met daarin de volgende foto’s:

  • Klassenfoto
  • Fotovel van 13 x 19
  • Fotovel met 2 foto’s van 9 x 13 in zwart wit
  • Fotovel met 2 foto’s van 6 x 9 en 8 pasfoto’s

Een broer zus foto kost € 5,00 en wordt los geleverd.

Ouders hebben via het bestelformulier de mogelijkheid om naar eigen keuze extra foto’s na te bestellen.

Hoe ontvangen jullie de foto’s?
De foto’s worden binnen 3 weken nadat ze gemaakt zijn geleverd op school. Een van onze collega’s komt deze persoonlijk bezorgen. De foto’s worden geleverd in een kist. Hierin kunnen later ook weer de retouren en machtigingen worden verzameld.
De pakketten van de kinderen worden gesorteerd per klas geleverd, met daarbij een overzicht van alle kinderen, zodat de docent goed kan bijhouden wat er wel en nog niet retour is gekomen. De broer&zus foto’s worden apart geleverd. Ook hierbij zit een overzicht. Het werkt makkelijk als dit overzicht centraal in bijvoorbeeld de docentenkamer ligt, zodat docenten daar de retourfoto’s en machtigingen van de broer&zus foto uit hun klas op kunnen afstrepen.

Ophalen van machtigingsformulieren en Retourfoto’s
We hopen dat na 5 werkdagen alles weer ingeleverd is en komen dan de ingeleverde retourfoto’s of machtigingen weer ophalen. Voor we komen zullen we contact opnemen of alles al verzameld is. Om vervolgens de nabestellingen weer snel te kunnen leveren, en ouders niet te lang te laten wachten vragen we ook echt aan de docenten om ervoor de zorgen dat alle retourfoto’s en machtigingen tijdig binnen zijn. Ervaring leert dat het soms langer duurt, maar houd er dan rekening mee dat alle verdere afwikkelingen dan ook langer duren. Dit is voor ouders en docenten niet prettig.
Jullie contactpersoon ontvangt vervolgens van ons een mail met een overzichtje van deze kinderen en andere eventuele onduidelijkheden.
 Wij hopen dat jullie ons alsnog helpen de laatste retouren te ontvangen zodat we alles vlot en vlekkeloos kunnen afwerken

Levertijd van de nabestellingen
Binnen 2 weken nadat we de retouren hebben opgehaald worden de nabestellingen aan school geleverd.

Wat ontvang je Gratis?

  • De fotopakketjes van hulpouders en docenten
  • De uitzwaaifoto van groep 8 of schoolverlaters
  • De teamfoto

Betaling via machtiging en automatische incasso
Ouders leveren het bijgeleverde machtigingsformulier ingevuld in. Wij zullen de bedragen vervolgens incasseren. De ouders hoeven hier niets voor te doen.
Let aub wel goed op bij inlevering of alle namen, email adressen en IBAN rekening nummers duidelijk en volledig zijn ingevuld. Dit bespaart ons en jullie veel werk en tijd. Als wij geen contactgegevens hebben van een kind, dan zullen we bij problemen jullie contactpersoon benaderen.
Kan een ouder om een bepaalde reden geen automatische incasso hanteren, dan mag er bij hoge uitzondering contant worden betaald. Het is dan wel erg belangrijk dat dit geld in een aparte envelop, met daarbij gepast geld en een volledig ingevuld formulier met naam en klas erop, wordt bijgesloten. Dus geen geld van meerdere kinderen bij elkaar.

Digitale foto’s voor administratie of smoelenboek
Nadat alles is afgehandeld, en alle foto’s en machtigingen bij ons binnen zijn, ontvang je van ons alle digitale bestanden van de portretfoto’s in klein formaat, om te gebruiken voor bijvoorbeeld jullie digitale administratie of smoelenboek. Deze versturen we via Wetransfer.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie?
Bel of mail ons gerust, en we bespreken alle vragen met jullie door.
We kunnen ook vrijblijvend een voorbeeld pakketje opsturen per post

Wil je liever de digitale weg op, dan kunnen we een code mailen om in ons digitale systeem in te loggen zodat je een voorbeeldsite ziet, en zo alle prijzen en de werkwijze kunt bekijken.

3 Jarig Contract afsluiten
Profiteer van een mooie korting als we een contract afsluiten dat we jullie school voor 3 jaar vastleggen.
Neem contact met ons op voor meer informatie en de voorwaarden.