VEELGESTELDE VRAGEN

Als ik problemen heb met inloggen, waar moet ik me dan melden?

Onder het kopje HULP BIJ BESTELLEN staan alle stappen beschreven. Lukt dit nog niet, neem dan contact met ons op via de site of telefoon

Waarom kan ik geen groepsfoto digitaal bestellen?

Helaas kun je de groepsfoto niet digitaal bestellen vanwege de verspreiding hiervan.
U begrijpt dat als 1 ouder deze foto bestelt, deze naar de hele klas verspreid zou kunnen worden. Sorry voor het ongemak!

Er is geen portretfoto van me gemaakt, maar ik wil wel graag een klassenfoto. Kan dat?

Ja dat kan. Mail ons met deze vraag en we sturen je een inlogcode van jouw groep toe

Als ik problemen heb met inloggen, waar moet ik me dan melden?

Onder het kopje HULP BIJ BESTELLEN staan alle stappen beschreven. Lukt dit nog niet, neem dan contact met ons op via de site of telefoon

In welke periode kunnen de foto’s het beste worden gemaakt?

Dat maakt helemaal niets uit voor ons, de fotoshoot kan het hele jaar door worden ingepland. De periodes in het begin en het einde van het schooljaar zijn zeer gewild, dus wees er snel bij om een goede datum voor u school te prikken! Boek je de schoolfotograaf na de zomervakantie, dan zijn de kinderen lekker gebruind, en zijn de foto’s makkelijk bruikbaar voor bijvoorbeeld de klassenlijsten of leerlingen administratie. Wij vinden dit een aanrader.

Is er een kleding voorschrift voor de kinderen?

Wij vinden het vooral belangrijk dat kinderen zichzelf zijn, en kleding aan hebben die ze mooi vinden of ze mooi staat. Het kan wel soms zijn dat ruitjes of dunne streepjes iets vervormen op beeld (moire effect), dit zou je daarom het beste kunnen vermijden.

Wat als er een kind ziek is op de fotodag?

  • Zijn er veel afwezige of zieke kinderen geweest, dan kunnen we een extra dagdeel inplannen bij jullie op school. Dit geldt vanaf 10 afwezige kinderen of
  • De ouders kunnen zelf contact met ons opnemen, dan maken wij een afspraak met hen wanneer ze de studio kunnen bezoeken om de foto’s te laten maken. Dit geldt NIET voor een foto overmaken omdat hij niet mooi genoeg wordt gevonden

Hoe ontvang ik de digitale foto die ik besteld heb?

Na betaling ontvang je de digitale link waar je de foto kunt downloaden in je mailbox.

Hoe groot is een digitaal bestand?

2000 x 3000 pixels

Waar werken jullie?

Onze studio is gevestigd in Weert. We fotograferen vooral op scholen in Limburg en Noord Brabant, maar bij aanvraag komen we ook graag jullie kant op!

Met hoeveel fotografen werken jullie?

Wij werken op dit moment in ons team met 4 vrouwelijke fotografen en 2 mobiele studio’s. Wij kunnen dus altijd voor jullie klaar staan!

Is er een pakketje voor gescheiden ouders dat ze voor dezelfde prijs kunnen krijgen?

Iedereen die eventueel foto’s wilt nabestellen kun je de inlogcode geven. Iedereen kan nu voor zich bestellen en apart betalen zoveel men wil.

Binnen welke periode moet ik de school foto's bestellen?

Wij raden aan om binnen 4 weken de schoolfoto’s te bestellen.

Wilt u eventueel later nog extra foto’s bestellen dan kan dat nog tot een half jaar na de datum van de schoolfoto dag.